Köszöntő

Köszöntő

Tisztelt látogató!

Örülünk, hogy figyelmével megtiszteli településünket és benne helyi értékeink gyarapodó világát, mindazt, ami karakteresen jellemző ránk, és amire büszkék vagyunk.
Szeretettel és tisztelettel üdvözöljük hát Önt a magyar nemzeti értékekről és hungarikumokról szóló 2012. évi XXX. törvény, azaz a hungarikumtörvény által meghatározott és működtetett magyar nemzeti értékmentés szabolcsi világának egy különlegesen szép szeletét bemutató online felületünkön! Örülünk, hogy tudatosan vagy véletlenül idetalált hozzánk, és ha már itt van, kérjük, maradjon is velünk, ismerkedjen meg Szabolcsveresmart értékes világával az online térben, majd személyesen is. Ha tetszik Önnek, amit rólunk olvas, látogasson el hozzánk, Szabolcsveresmartra, szeretettel látjuk!

About

Községünk – csakúgy, mint a rétközi települések mindegyike – Árpád-korig visszanyúló históriával dicsekedhet. Mi, szabolcsveresmartiak büszkék vagyunk múltunkra és hagyományainkra és helyi, megyei és országos értékeinkre is. S nem csupán elméletben, hanem a gyakorlatban is, hiszen éljük és éltetjük tradícióinkat változatos és valamennyi ünnepkört érintő programjaink során, amelyek a Faluházunkat és kulturális életünket vezető Vinczéné Szabó Jolán lendületes kreativitása és a helyi lakosok aktivitása, érdeklődése által válnak községünk életét átszínező örömteli mindennapi valósággá. Kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy a klasszikus ünnepségek, rendezvények, közösségi események, tájékoztató módszerek mellett az online kommunikációs tér legmodernebb eszközeivel is éljünk, amint azt ez a weboldal is tükrözi.